Nyári „Villám”Akció! Látogassa honlapunkat, hogy elsőként tudjon nyári „villám” akciónkról.
Július hónapban minden hét egy napján -25% kedvezménnyel juthat TENS HV6609 készüléket!- Részletekért katt ide!

Önnek ajánljuk!

Csak bátran!A közhiedelemben elterjedtekkel ellentétben a TENS készülékek otthoni használata semmiféle veszélyt nem rejt magában! Néhány esetben azért nem árt ha tisztában vagyunk a következőkkel: 

Az ilyen típusú készülékek, mint például a HV6609-es is rendkívül széles tudással rendelkeznek, hatékonyságuk bizonyított, alkalmazásuk bevett gyakorlattá vált manapság. Mindössze néhány esetben ajánlott alkalmazásuk mellőzése.

  • Magas láz esetén ne használjuk, de ha megszüntettük a lázat folytatható a kezelés.
  • Nem ajánlatos epilepsziában szenvedő betegek esetében sem.
  • Ritka, de még is csak meg kell említeni a veleszületett vérzékenység esetét is, amikor ki kell zárni ezt a terápiás lehetőséget.
  • A magas vérnyomással élők esetében sokszor úgy gondolja a felhasználó, hogy a kezeléstől jobban megemelkedett a vérnyomásának az értéke, de ez inkább pszichés okból jön létre. Aki ezt nem tudja leküzdeni az inkább ne használja ilyen állapotban.
  • Végül természetesen nem ajánlott terhesség esetén, bár meg kell jegyezni inkább amiatt az általános gyakorlat miatt, miszerint a várandósok esetén „ semmi” nem ajánlott, elkerülendő a későbbi feltételezést, ha valami rendellenesség lépne fel a terhesség kapcsán.

    Minden diagnosztizált egyéb probléma esetén használata sokat segíthet!
TENS HV6609 készülék ...
Nyári  „Villám”Akció!Látogassa honlapunkat, hog..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!