Önnek ajánljuk!

Kényes téma?Igen , sokan így kezelik, bár napjainkban a  reklámok lassan hozzászoktatják az embereket az olyan problémák hétköznapivá tételéhez, mint a prosztata téma. Inkább azért mondható kényes témának, mert a férfiak nem igazán szeretik, ha erről van szó. Persze attól még ez létező jelenség, és foglalkozni is kell vele. A HV6609 TENS opcionális lehetősége a rectalis vagy végbélelektróda, amely úgy az idegpályák stimulációját, mint az izmok normális működését is képes korrigálni.
lsősorban a záróizomzat renyhesége esetén használják, de egyre többen érnek el a speciális elektróda  és a normál elektródák együttes alkalmazásával jó eredményeket prosztata problémák, valamint inkontinencia esetén is.
Ehhez türelem , kitartás és néhány hónapos kezelésre van szükség! Fontos megjegyezni, hogy a kezelések hatékonysága nem jobb, ha a kellemesnél erősebben, magasabb érték beállításával akarunk célt érni. A TENS kezelés minden estben legyen kellemes érzés, relaxáló, mert így tud a legtöbb segítséget nyújtani. 

TENS HV6609 készülék CSERE Akció! -18%
Bármilyen típusú használt, akár működésképtele..

54.650 Ft

44.650 Ft


text_tax 44.650 Ft
Ingyenes kiszállítással!

 Mit kap Ön a csomagban?1db TENS HV6609 készüléket+ ala..

54.650 Ft


text_tax 54.650 Ft
Ingyenes kiszállítással!