Figyelem! → Nyitva tartás változás! Csütörtökön 9:00-18:00-ig, pénteken 9:00 -15:00-ig tartunk nyitva!

Önnek ajánljuk!

„Családtag eszközök”

Az egészséges szervezet működése sokszínű .Legjobb esetben azt mondjuk;  nincs semmi bajom, jól érzem magam, tele vagyok energiával stb. 

A sokszínűséghez azonban hozzátartozik az is, amikor a működési egyensúly helyreállítása érdekében az immunrendszer végzi a munkáját, a háttérben szinte észrevétlen. 


Legfeljebb csak annyit érzünk ebből, hogy nem olyan jó a közérzetünk, kevesebb az energiánk. A szervezetünk elleni „támadások”  lehetnek erősebb reakciót kiváltók is. Ilyenkor természetesnek vesszük, hogy megmérjük a lázunkat, vérnyomásunkat, vércukorszintünket.

Manapság erre kiváló eszközök állnak a családok rendelkezésére. Az ilyen diagnosztikai célú családtag eszközök többnyire minden családi háztartásban már megtalálhatók. Ezek körét érdemes bővíteni egy TENS készülékkel!

Ha fontos számunkra egy-egy probléma következményének diagnosztizálása, akkor még fontosabb ha közérzetünket erősen befolyásoló fájdalom – mint egy fajfájás, derékfájás, végtani fájdalom, migrén, izomgörcs, egy rossz fekvésből származó nyakmerevség és fájdalma-, csökkentése, megszüntetése bármikor könnyen elérhető legyen.
Így válik kedves „családtaggá” egy HV6609 TENS!

Különösen azért, mert ez a típus egy igazi családi változatú TENS készülék.

Bármilyen típusú használt, akár működésképtele..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

Mit kap Ön a csomagban?  1db TENS HV6609 készüléket+ alap tart..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!