Önnek ajánljuk!

Jó-e a TENS, hatásos? 3. rész.

Több mint húsz éves TENS-szel való kapcsolatom során számtalan visszajelzés, vélemény az, ami kimondatja velem, hogy a TENS módszer kiváló! A vélemények sokszínűsége arra serkentett, hogy mindig odafigyeltem annak forrására. A felhasználók kezdetben szkeptikusan fogadták, hogy számukra mekkora eredményt hoz, ha egy ilyen készüléket használnak.
Akik az azelőtt igénybe vett intézményi kezelések hatásából indultak ki, általában kételkedtek. Akik  betegségeiknél fogva kényszerből döntöttek egy TENS megvásárlása és használat mellett; bizakodtak. Viszont bármelyik, az előző kettő forrásból létrejövő készülék használat,- amennyiben azt következetesen, kitartóan tették- szinte százszázalékos elégedettséget produkált. A TENS-et  csak esetenként, vagy nem kitartóan alkalmazók nagy része is azt az álláspontot képviselte, hogy ha használja akkor jó és hatásos, ezért ha már megoldódik a gondja „ nem jut eszébe” alkalmazni. A szakemberek véleményalkotása legalább ilyen sokszínű.

Aki ismeri, de még sosem volt a kezében, mert ő csak a nagy intézményi gépeket használja, általában nem ajánlja vagy semleges véleményt alkot. Sajnos azok vannak kevesebben, akik megtapasztalták már milyen érzés látni egy bénult állapotból újra mozgásképessé váló beteget, akinek ők is ajánlották, hogy egészítse ki az intézményi kezelést egy otthon, gyakran végezhető kiegészítő terápiával.

Bármilyen típusú használt, akár működésképtele..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

 Mit kap Ön a csomagban?1db TENS HV6609 készüléket+ ala..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

 Mit kap Ön a csomagban?  1db TENS HV6609 készüléket ..

75.075 Ft


text_tax 75.075 Ft
Ingyenes kiszállítással!