Önnek ajánljuk!

Jó-e a TENS, hatásos? 2. rész.

Tegyük fel, hogy a gyártókat a legjobb szándék vezérli akkor, amikor egy TENS készülék egyszerűbb használhatóságát úgy teszik lehetővé a felhasználó számára, hogy a programválasztást testrészek megnevezésével jelölik. Így  a felhasználó biztos abban, hogy a vállát, a derekát, a térdét melyik programmal kell stimulálnia , ahhoz, hogy hatékony legyen a készüléke.

A legjobb szándék ellenére azonban mégis bizonytalanságot alakítanak ki  akkor, amikor egyszer csak olyan helyen kellene a készüléket alkalmazni, ami nincs a választható gombok sorában. Nem kell persze kétségbe esni! Nyugodtan használható a váll kezelésére szolgáló program a térdre is és így tovább.....Gondoljunk bele! A készülék elektromos áramot alakít át különböző impulzusokká, amely az elektródák közvetítésével  jelen vannak az egész elektrolit fürdőben, azaz a testünkben.

Egyszerűbb érthetőség kedvéért: az áramszolgáltató sem ad különböző áramot az 3, 25, 100 vagy a 3000 wattos készülékeinkhez! De ha igazán biztosak akarunk lenni abban, hogy mit is kap a testünk egy TENS-től, válasszunk olyan típust, amely kiírja  a kijelzőjére az aktuális értékeket

TENS HV6609 készülék ...
Nyári  „Villám”Akció!Látogassa honlapunkat, hog..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

TENS HV6609 készülék + Komplex csomag -9%
 Mit kap Ön a csomagban?  1db TENS HV6609 készüléket ..

74.675 Ft

68.275 Ft


text_tax 68.275 Ft
Ingyenes kiszállítással!