Önnek ajánljuk!

Ha túlterheljük izmainkat

A hullámzó intenzitású fizikai igénybevételnek kitett szervezet időnként produkál olyan tüneteket amiről tudjuk, hogy nincs komoly ok a háttérben.

Mégis maga a következmény lehet rendkívül kellemetlen, fájdalmas és korlátozó. Egy több napig tartó izomláz, amely közérzetileg is rossz, de fizikálisan akadályoztat egy több kezelésformából álló TENS terápiával kellemesen oldható.​Ettől sokkal komolyabb mértékben akadályozó egy „becsípődés” okozta izom és idegfájdalom, ami ráadásul azért is fokozottan kellemetlen, mert az érintett terület óvása miatt a jól működő izmok túlterhelése is bekövetkezik. Így egyre nagyobb területen érezzük a fájdalmakat és a gyógyulási idő is megduplázódik.

A TENS készülék ilyenkor rendkívül jó szolgálatot tesz. Előbb egy jól megválasztott intenzitású P01-es programmal kilazítjuk az izomzatot, majd a keringés fokozó P03-as programmal segítjük a problémás terület egyensúlyának helyreállítását. A gyulladásos időszak után pedig – előrelátó módon-, többször használjuk a P02-es izomerősítő programot. Az adott terület terhelhetősége így a későbbiekben megnövekszik. Várhatóan ritkulnak a becsípődésből adódó kellemetlenségek.

TENS HV6609 készülék ...
Nyári  „Villám”Akció!Látogassa honlapunkat, hog..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

TENS HV6609 készülék + Komplex csomag -9%
 Mit kap Ön a csomagban?  1db TENS HV6609 készüléket ..

74.675 Ft

68.275 Ft


text_tax 68.275 Ft
Ingyenes kiszállítással!