Önnek ajánljuk!

Izomtorna és keringésfokozás TENS-el

A HV6609 kiváló lehetőségeket nyújt arra, hogyan tornáztassuk meg izomzatunkat vagy serkentsük keringésünket, stimuláljuk idegpályáinkat.A programok összeállítása és a legkellemesebb érzetet nyújtó erősség melletti használata nem veszi el az időt semmitől, hiszen bármilyen tevékenység mellett,- kevés kivétellel közben- használható. Folytatva ezt a gondolatot íme néhány példa a TENS preventív célú használatához:

  • P01/P02 modulált programok rendszeres alkalmazásával megelőzhető az izomzat renyhesége, sorvadása, gyenge teherbíró képességének kialakulása.
     
  • P03 modulált program rendszeres használatával az érszűkület kialakulása, a vér pangása a hajszálerekben erekben, visszerek kialakulása.
     
  • P04  modulált program rendszeres használatával krónikus fájdalmak felfokozódása, fejfájások kialakulása, migrénes időszakok közötti időtáv kinyújtása, rohamintenzitás gyengítése.

Természetesen nem árt ha tudatosítjuk: a prevenció nem egy egyszeri alkalom, hanem a rendszerességet akaró, következetes emberek szokása.

 

TENS HV6609 készülék ...
Nyári  „Villám”Akció!Látogassa honlapunkat, hog..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

TENS HV6609 készülék + Komplex csomag -9%
 Mit kap Ön a csomagban?  1db TENS HV6609 készüléket ..

74.675 Ft

68.275 Ft


text_tax 68.275 Ft
Ingyenes kiszállítással!