Önnek ajánljuk!

Jobb időt várva!

Bár a TENS használhatósága kétségtelenül az izomzat és ízületek, valamint a fájdalom csillapító kezelések terén a legnépszerűbb- egyéb területen is kellemes eredményt várhatunk tőle. 


 

A tavasz beköszöntével előkerülnek a kedvenc, korábban is használt ruhadarabok. Sokszor meglepődve tapasztalják, hogy bizony a hidegebb évszak mellékhatásaként felszedett súlyfölösleg, át struktúrálódott  csípő és deréktájék már nem fér bele olyan kellemesen a ruházatba, mint korábban. Ilyenkor ha van rá idő és lehetőség, többet kell kocogni, mozogni, hogy elérjük a célunkat. Vagy e mellett, helyett akár nekiláthatunk a körméret fogyasztásának egy erre alkalmas TENS készülékkel, ha van hozzá opcionálisan ilyen kezelések igénybevételéhez speciális elektróda készlet.

A HV6609 TENS komplex csomagjával rendelkezők ezt bírtokolják, így akár azonnal elkezdhető a karcsúsítás. A készülék P02 programjának segítségével „bemelegítjük” az izomrostokat, a P03 programjával az ütemes izom-összehúzódások mellett a kezelt terület keringésének a stimulációjával azonnal el is távolíthatjuk a sejtjeink „égéstermékét”. Ez a művelet bármilyen tevékenység mellet is elvégezhető még akkor  is ha a ráfordítandó idő legalább 45 perc.

TENS HV6609 készülék CSERE Akció! -20%
Bármilyen típusú használt, akár működésképtele..

50.600 Ft

40.600 Ft


text_tax 40.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

TENS HV6609 készülék ...
Nyári  „Villám”Akció!Látogassa honlapunkat, hog..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!