Figyelem! Személyes átvételre ismét van lehetőség!

Önnek ajánljuk!

A TENS csodái 2. rész

Egy pontosan diagnosztizált probléma esetén,- az intézményi kezelésen felül- naponta akár több alkalommal is használva a TENS nyújtotta lehetőséget nagyszerű eredményeket érhetünk el.Fontos tudni, hogy a hangsúly itt nem a hosszú és nagyon intenzív kezelésen van. A hatékonyság a többszöri, rövidebb idejű alkalmazástól várható. Az elektródák helyes felhelyezésében kérhetünk segítséget szakembertől, de általános szabály, hogy az elektródákkal a kezelésben érintett területet kell közrefogni.

Ebben egy színvonalasabb készülék magyar nyelven is elérhető tájékoztató füzete jó segítségünkre lehet. Gyakori, hogy néhány gyártó úgy akarja leegyszerűsíteni a felhelyezési útmutatót, hogy a készülék programjait testrész nevekkel látja el.

Például: hátfájdalom, térdízület stb..

Látni kell, hogy minden TENS módszer elvén működő készülék elektromos impulzusokat ad le a szervezetbe, amely különböző hatású stimulációt hoz létre.

Ez testrésztől független! Nincs olyan áram egy lakáson belül, ami csak a nappaliban működteti a világítást, vagy csak a hálószobában.

A cikk folytatódik! >>3. rész

TENS HV6609 készülék CSERE Akció! -20%
Bármilyen típusú használt, akár működésképtele..

50.600 Ft

40.600 Ft


text_tax 40.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

Mit kap Ön a csomagban?  1db TENS HV6609 készüléket+ alap tart..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!