Önnek ajánljuk!

A gerinc osteoporosisa (csontritkulás)A csontritkulás korunk népbetegsége. A mozgásszegény életmód és az életkor meghosszabbodása következtében szinte minden ember veszélyeztetett. A csontritkulást könnyebb megelőzni, mint a már elvesztett csonttömeget pótolni. 

Mit tehetünk magunk a csontritkulás megelőzésére, és ebben hogyan segít a TENS?

Az aktív mozgás nagyon fontos. De ha minden mozdulatra fáj a gerincünk, akkor nincs kedvünk mozogni. Ettől ugyanis fájdalmunk csak fokozódik. Gyakran válik a beteg depresszióssá, ez még rontja a helyzetét. A HV-6609 TENS segítségével ki tudunk lépni ebből az ördögi körből.

A gerinc melletti izmok rendszeres lazító és erősítő programokkal történő kezelése csökkenti a fájdalmat, lazítja az izmokat, és a gyengült izmok erősödnek. Ezáltal a kóros gerincgörbületek csökkenthetők, a testtartás könnyebben korrigálható. A torna nem lesz olyan kimerítő és minden nappal kicsivel többet bírunk. Tehát visszatérhetünk az aktív élethez.

Praktikus a gerinc melletti izmokat naponta egyszer az 1-es és 2-es programmal felváltva végigmasszírozni egy negyed óráig egy-egy ponton.
Célszerű négy elektródát vagy a nagy lapelektródát használni. Előrehaladott csontritkulásnál előfordul a kompressziós csigolyatörés.

Ilyenkor az izomlazítás mellett a fájdalomcsillapító 4-es programot akár naponta többször is lehet használni.(14. ábra)

TENS HV6609 készülék ...
Nyári  „Villám”Akció!Látogassa honlapunkat, hog..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

TENS HV6609 készülék + Komplex csomag -9%
 Mit kap Ön a csomagban?  1db TENS HV6609 készüléket ..

74.675 Ft

68.275 Ft


text_tax 68.275 Ft
Ingyenes kiszállítással!