Önnek ajánljuk!

Agyi történések, agyvérzés, agyérgörcs, bénulások kezeléseAgyvérzés után, az agyvérzés súlyosságától függően a betegek különböző mértékben bénulhatnak le. A HV-6609 TENS segítségével lehetőség nyílik ezen betegek állapotának javítására. Nagyon fontos dolog az egész szervezet általános javítása, az izomlazítás, a keringésjavítás.

Gyakran a betegek tartósan ágyhoz kötöttek. Ilyen esetben fontos a hátizmok rendszeres masszírozása, keringésjavítása. Szükséges továbbá a felfekvések kialakulásának megelőzése, a feszes, merev izmok lazítása, a bénult végtagok keringésének javítása. Majd fokozatosan erősíteni kell a bénulás következtében legyengült izomzatot.

Ezt a beteg nem minden esetben tudja tornával megoldani, ezért nagyon fontos a rendszeres izomtorna, szelektív ingerárammal.
A hátizmok lazítása az 1-es programmal történik, az elektródákat a gerinc melletti izmokra kétoldalt helyezzük fel (35. ábra).

A felfekvések kialakulását a keresztcsonttájék izomzatának rendszeres keringésjavításával előzhetjük meg.

A végtagok keringésjavítása a talpakra helyezett elektródákkal, a 3-as programmal oldható meg. A feszes, merev izmok lazítására az 1-es és 4-es program a legalkalmasabb, a megfelelő izomcsoportok fölé helyezve az elektródákat. A petyhüdt izmok erősítésére a 2-es program a legalkalmasabb.


 

Mind az alsó és felső végtagok izomzatát aktívan kell tornáztatni. A felkarnál a vállövi izmot, a felkar és az alkar izmait rendszeresen kell tornáztatni a 2-es programmal.
Az alsó végtagnál a comb izomzatát és az alsó lábszár izomzatát kell rendszeresen erősíteni (36. és 37. ábrák).

A rendszeres izomerősítés elősegíti a beteg számára mind aktívabban végezhető tornát.
Segíti a beteget az összerendezett, harmonikus mozgásban. Lehetőséget nyújt a beteg számára, hogy minél közelebb kerüljön betegségében a legjobb állapot eléréséhez, az önálló életvitel kialakításához.

Bármilyen típusú használt, akár működésképtele..

54.650 Ft


text_tax 54.650 Ft
Ingyenes kiszállítással!

 Mit kap Ön a csomagban?1db TENS HV6609 készüléket+ ala..

54.650 Ft


text_tax 54.650 Ft
Ingyenes kiszállítással!

TENS HV6609 készülék + Komplex csomag -13%
 Mit kap Ön a csomagban?  1db TENS HV6609 készüléket ..

86.250 Ft

75.000 Ft


text_tax 75.000 Ft
Ingyenes kiszállítással!