Önnek ajánljuk!

Csigolyaelcsúszás (spondylolisthesis)A csigolyák sérülés, vagy veleszületett hajlam és túlzott fizikai igénybevétel következtében elcsúsznak egymáson. A betegnek szinte állandó derékfájása, esetleg végtagba kisugárzó fájdalmai vannak.

A TENS 1-es lazító és a 4-es fájdalomcsillapító programjának használatával az állandó fájdalom megszüntethető, a beteg panaszai jelentősen csökkenthetők.

Az elektródák javasolt felhelyezési pontjai a 15. ábrán láthatók. A csípőízület degeneratív, (kopásos, meszesedéses) elváltozása (coxarthrosis).

Tünetei: az érintett csípőízület fájdalma, mozgáskorlátozottsága és az ebből adódó sántítás. A betegség előrehaladtával csökken a beteg munkavégzési képessége, járásképessége, és végül önellátásra is képtelenné válhat.

A kezelési lehetőséget az orvos határozza meg. Gyógyszeres kezelés, fizikoterápia, balneoterápia vagy műtét a beteg állapotától függően. Mivel ez egy hosszú, sokszor évtizedes folyamat, nem mindegy, hogy milyen a beteg életminősége.

A HV-6609 TENS alkalmas eszköz arra, hogy a korábban felsorolt terápiás lehetőségeket a beteg otthon kiegészítse. Ezzel csökkenti panaszait, s hosszabb ideig megőrizheti mozgásképességét.

Hogyan lehet alkalmazni a TENS-t?

Mivel a csípőízületi kopás fájdalommal jár, a 4-es fájdalomcsillapító programmal csökkenthetjük a fájdalmat. Kettő vagy négy elektródával körbevesszük a fájdalmas ízületet, és 30 percig kezelünk. Az elektródák felhelyezési pontjai a 16. ábrán láthatók.

TENS HV6609 készülék ...
Nyári  „Villám”Akció!Látogassa honlapunkat, hog..

50.600 Ft


text_tax 50.600 Ft
Ingyenes kiszállítással!

TENS HV6609 készülék + Komplex csomag -9%
 Mit kap Ön a csomagban?  1db TENS HV6609 készüléket ..

74.675 Ft

68.275 Ft


text_tax 68.275 Ft
Ingyenes kiszállítással!